Medijski zakupi

S kombinacijo naših "in house" medijev in partnerskih medijev ter vplivnih posameznikov vam svetujemo pri medijskih zakupih in skrbimo za učinkovito optimizacijo medijske pojavnosti, da boste vaš denar in čas namenjen oglaševanju porabili racionalno in dosegli čim boljši in predvsem merljiv rezultat. 

 

IN HOUSE MEDIJI

TV IDEA
TV IDEA, osrednja pomurska regionalna televizija, s statusom posebnega pomena in je ena izmed redkih televizij, ki na regionalnem nivoju pripravlja informativni program. Ključne programske smernice so pokrivanje dogodkov lokalnega, regionalnega in tudi širšega nacionalnega pomena, ki jih združimo v dnevni informativni oddaji POMURSKI DNEVNIK. Tako smo čedalje bolj prisotni v nacionalnem medijskem prostoru, s pokrivanjem dogodkov izven pomurske regije, predvsem Štajerske in Koroške.

 

SOBOTAINFO
Spletni medij Sobotainfo izhaja od leta 2001 in je eden prvih slovenskih spletnih medijev. V letih delovanja se je v javnosti uveljavil kot kredibilen medij z visoko stopnjo zaupanja med bralci. Redno ga citirajo ter uporabljajo kot vir informacij tudi najbolj brani nacionalni mediji. Sobotainfo.com je najbolj bran in vpliven spletni medij v Pomurju.

 

MARIBORINFO
Spletni medij dnevno pokriva aktualno dogajanje na območju Maribora in okolice, bralci lahko vsak dan najdejo vsaj dva do tri poglobljene članke, ki se navezujejo na Maribor z okolico. Poleg regijsko naravnanih vsebin in splošno informativnih vsebin v uredništvu pripravljajo tudi izobraževalne vsebine, vsebine s področja kulture, znanosti, športa, študentskega življenja in zabave. 

 

PTUJINFO
Je prvi ptujski spletni medij. Gre za lokalni dnevno informativni spletni medij, na katerem lahko bralke in bralci sledijo uspešnim ptujskim zgodbam, spremljajo lokalno politiko in gospodarstvo, navijajo za domače športnike, pregledujejo zanimive fotogalerije ter berejo kulturo in kroniko. Cilj Ptujinfo.com je vsakodnevno ponujati verodostojne in ažurne informacije iz Ptuja in okolice. 

 

VITA življenje je lepo
Oddaja za bolj kakovosten način življenja

Oddaja je leta 2017 zaorala ledino v medijskem prostoru in se odlično uveljavila tako na osrednji pomurski televiziji TV IDEA, kot tudi na spletnem portalu vitazivljenje.si. Prispevki iz terena govorijo o ljudeh, aktivnostih, načinu življenja in nasvetih, ki lahko bistveno pripomorejo k bolj kakovostnemu življenju posameznika. 

 

IDEA ZA NAKUP
Idea za nakup je oglasni vodič, ki izide v vseh pomurskih občinah. Vodič v nakladi več kot 36.000 izvodov prejmejo gospodinjstva brezplačno. Brezplačnik izzide 4 krat na leto: marca, junija, avgusta in decembra.


 

Agencija IDEA, d.o.o. · 2019