predin.jpg
 
 

Organizacija dogodkov

Dovolite nam, da namesto vas prenašamo ves stres in odgovornost, ki jih zahteva priprava vaših dogodkov, poslovnih druženj, otvoritev, zabavnih in kulturnih večerov, obletnic podjetja in drugih srečanj ...

Od formalnosti, grafične podobe, posredovanja vabil ciljnim gostom ali javnostim, do same izvedbe, cateringa, izvedbe programa, tehnikalij ter dela, ki se pričenja komaj, ko se dogodek konča... na ključ. 

Za seboj imamo bogato zgodovino uspešnih lastnih ter dogodkov "na ključ", ki smo jih pripravili za naše naročnike. 

 
 

 
Dogodek_Avantcar_web.jpg

Dogodek ob otvoritvi carsharinga

Za naročnika Avant Car iz LJubljane smo organizirali dogodek ob otvoritvi električnega carsharinga. Dogodek smo ustrezno medijsko podprli.

 
Dogodek-E-via.jpg

Dogodek ob električnem Rallyju

Za naročnika RC Murska Sobota smo "na ključ" v središču Murske Sobote organizirali osrednji slovenski dogodek v okviru mednarodnega električnega rallyja, na katerem je sodelovalo 30 ekip z električnimi vozili.

 
Dobrodelni_vecer_Tos.jpg

Dobrodelni večer humorja

V sklopu praznovanja 25. letnice televizije IDEA smo organizirali dobrodelni večer humorja s Tadejem Tošem.

 
6291354882_a38787d013_b.jpg

Dogodek večer stand up komedije

V sklopu festivala FRiSK smo organizirali stand up večer z Jonasom Žnidaršičem. Nastopila sta še Perica Jerković in Jernej Celec.

Dogodek_Frisk.jpg

Organizacija Festivala FRiSK

Organizacija, največjega nekomercialnega informacijsko-komunikacijskega dogodka v severovzhodni Sloveniji, festivala FRiSK. Festival združuje strokovnjake, perspektivne kadre, tehnološke navdušence in poslovno javnost.

_dsc1613.jpg

Pogovor z Mikijem Mustrom

V pokrajinski in študijski knjižnici v Murski Soboti smo organizirali pogovor z legendarnim prekmurskim animatorjem, risarjem stripov in karikaturistom Mikijem Mustrom. 

 
486e81cf6feceb7be290c52908d7cf401384608458.jpg

Pedro Opeka v Murski Soboti

Gostili smo pogovor s svetovno znanim misijonarjem, dobrotnikom in nominirancem za Nobelovo nagrado za mir, Pedrom Opeko.

_dsc5672.jpg

Matej Tonin v Murski Soboti

V Pokrajinski in študijski knjižnici v Murski Soboti smo organizirali pogovori in predstavitev knjige »Upanje za Slovenijo« Mateja Tonina.

 

Agencija IDEA, d.o.o. · 2019